MANİSA / YUNUSEMRE - Manisa Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Manisa Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Keçiliköy Mahallesi 5634. Sokak No2 Yunusemre/MANİSA
Vizyon
Özel eğitim ile ilgili yurt içi, yurt dışı yenilik ve gelişmeleri takip eden; üniversiteler, sanayi ve ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği içinde özel eğitim gereksinimi olan bireylere daha donanımlı, daha uygun ortamlarda iş becerisi ve sosyal beceriler kazandırmaya yönelik hizmet veren öncü, yenilikçi, model bir kurum olmak.
Misyon
Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin; toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, toplum içinde bağımsız yaşamaları ve kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmelerine yönelik temel yaşam becerilerini geliştirmelerini, uygun eğitim programları, sanatsal ve sportif faaliyetler ile özel yöntem, personel ve araç gereç kullanarak; eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını, sağlamak.
Başlama Saati 9.45 Bitiş Saati 15.20
1 ve 2 No´lu Halk Otobüsleri ile Ulaşım Sağlanmaktadır.
Keçiliköy Mahallesi 5634. Sokak No:2 Yunusemre MANİSA
Merkeze 8 km. uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Manisa Valiliğimizce yerel düzeyde yürütülmekte olan "Değerler Eğitimi" Projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
"Oyun-Empati-Hoşgörü-Kabul-Uygulama-Motivasyon-Anlama" kavramlarını içeren Erasmus+ Programı Okul Değişim Ortaklıkları Projesi 2020-1-RO01-KA229-080034 referans numaralı "JE T'AİME" ve "Engelim Cinselliğime Engel Değil" isimli 2 adet AB Erasmus + Projemiz halen devam etmektedir.